Tulossa

M/S Rhean Tähtiristeilyt  Lue lisää

Palvelemme Juhannuksena - aukioloajat Lue lisää

Gaian Grill Menu Lue lisää

M/S RHEA kesän varattavissa olevat risteilyt Lue lisää

Kauden 2019 Parhaat: Risteily & Teatteri - Metsolat, Kanavateatteri Lue lisää

Sataman Kahvilan aukioloajat  Lue lisää

Kauden 2019 Parhaat: m/s Rhean virkistävä saunailta Lue lisää

Kauden 2019 Parhaat: Risteily & Teatteri : Kaunis Veera, UIT Lue lisää

Kauden 2019 Parhaat: Risteily & Teatteri : Aavan meren tällä puolen, UIT Lue lisää

Kauden 2019 parhaat : GAIAN kokouspaketit Lue lisää

Gaian Bar Kuunari - varaa ryhmällesi yksityistilaisuus Lue lisää

Tarjouksia ryhmille 2019 Lue lisää

M/s Rhean kauden 2019 risteilyt jo myynnissä! Lue lisää

Tilaa m/s Rhean & Gaian Uutiskirje! Lue lisää

Yleiset kilpailusäännöt & rekisteriseloste


Rhea Ship Lines Oy:n yleiset kilpailu/arvontasäännöt sekä sähköisen markkinoinnin rekisteriseloste 18.05.2018 päivitetty vastaamaan tietosuoja-asetusta, General Data Protection Regulation (GDPR)

Kilpailuilla/arvonnalla on voimassaoloajat jotka ilmoitetaan kilpailun/arvonnan yhteydessä. Ilmoitamme aina voittajille henkilökohtaisesti. Palkintoja ei voi muuttaa eikä vaihtaa rahaksi tai muuksi vastikkeeksi.

Rhea Ship Lines Oy vastaa mahdollisen lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta kilpailun/arvonnan palkinnoista. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvontaan liittyvistä kustannuksista.

Kilpailun/arvonnan järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun/arvontaan osallistumiseen. Kilpailuun/arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18 – vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt.

Järjestäjän tai samaan konserniin kuuluvien yritysten työntekijät ja edustajat sekä heidän perheenjäsenensä tai työnsä puolesta kilpailujen/arvonnan kanssa tekemisissä olevat eivät voi osallistua. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt nämä säännöt.
Rhea Ship Lines Oy pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä.

Kilpailun/arvonnan palkinnot ilmoitetaan aina erikseen kunkin kilpailun/arvonnan yhteydessä. Mikäli palkinto on lahjakortti tai palvelu Rhea Ship Lines Oy:n omistamiin yksiköihin, tulee palkinto käyttää sen kuluvan kauden aikana jolloin kilpailu/arvonta on käynnistetty ja arvottu.

Rhea Ship Lines Oy voi tallentaa asiakasrekisteriinsä kilpailuun/arvontaan osallistuneen suostumuksella esim. nimen, yrityksen/yhdistyksen jota henkilö edustaa, sähköpostiosoitteen sekä osallistujan halutessaan ilmoittaman kotikaupungin ym. tiedon, tuotteiden ja palveluiden oikeaa kohdentamista varten.

Osallistujan ilmoittamia tietoja ja yhteystietoja voidaan käyttää sähköiseen markkinointiin, mikäli osallistuja antaa siihen luvan. Sähköisessä markkinointimateriaalissa on aina poistumislinkki, jolloin osallistuja voi kieltää jatkossa uusien markkinointiviestien vastaanottamisen.

Kilpailuista/arvonnoista kerätyt tiedot esim. nimet, sähköpostiosoitteet sekä paikkakuntatiedot, joihin osallistuja on antanut luvan, muodostavat jatkossa sähköisen markkinoinnin asiakasrekisterin, johon sovelletaan seuraavia käytäntöjä:


REKISTERISELOSTE:

1. Rekisterinpitäjä: Rhea Ship Lines Oy,
Virtasalmentie 511, 41120 Höytiä
Puhelin: 0400 706 691, Y-tunnus: 1750804-6

Käyntiosoite: Jyväskylän Lutakon Satama, 40100 Jyväskylä

2. Rekisterin nimi: Rhea Ship Lines Oy:n asiakasrekisteri

3. Rekisteriasioita koskevat tiedustelut: Sari Wigell 0400 706 691 Rekisteritietoja voidaan poistaa rekisteriin merkityn pyynnöstä tai Rhea Ship Lines Oy:n toimesta ilman pyyntöä. Uutiskirjeen/markkinointiviestin tilaaminen on mahdollista lopettaa ja/tai muokata omia tietojaan kunkin uutiskirjeen lopussa löytyvästä linkistä tai ottamalla yhteyttä.

4. Rekisterin käyttötarkoitus: Asiakassuhteen ylläpito, sähköinen markkinointi, laskutus, palvelujen kehittäminen

5. Rekisterin tietosisältö: Pääsääntöisesti Rhea Ship Lines Oy kerää/tallentaa: nimi tai/ja edustettu yritys/yhdistys, paikkakunta sekä sähköpostiosoite. Henkilö voi luovuttaa halutessaan/tarvittaessa muitakin tietojaan.

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet: Yhteystietoja kerätään pääasiassa rekisteröidyltä itseltään. Yhteystietoja voidaan kerätä, tallettaa ja päivittää myös osoite-, päivitys- tai muuta vastaavaa palvelua tarjoavan rekisterinpitäjän rekistereistä tai lisätä työntekijän toimesta sopimukseen perustuen.

7. Rekisterin säännönmukaiset luovutukset: Rhea Ship Lines Oy ei myy eikä välitä asiakasrekisteritietojaan ulkopuolisille. Läheisessä yhteistyössä olevien kumppanien kanssa voidaan harjoittaa yhteismarkkinointia.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle: Rhea Ship Lines Oy Rekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille lukuun ottamatta tilannetta, jossa Suomen viranomaistoimet edellyttävät luovutusta. Rhea Ship Lines Oy käyttää uutiskirjeissään MailChimp –palvelua, jonka myötä tietoja saatetaan säilyttää EU:n ulkopuolella. MailChimp noudattaa EU-U.S. Privacy Shield Framework -säädöksiä. Palvelun tietosuojasta tarkemmin: mailchimp.com/legal. Henkilötiedot ovat suojattuna henkilötietolain edellyttämällä tavalla. MailChimp on ilmoittanut sitoutuvansa palvelun kehittämiseen siten, että se tulee vastaamaan 25.5.2018 voimaan astuvan EU:n Tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet: a) manuaalinen aineisto: Rhea Ship Lines:lla ei ole manuaalista aineistoa b) sähköisen markkinoinnin rekisteriin ja aineistoihin pääsee käsiksi vain se työntekijä, jolla on siihen työnsä puolesta oikeus. Pääsy tietokantaan on rajoitettu käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Laitteistot on suojattu palomuurein sekä asianmukaisin haittaohjelmasuojin.