Tulossa

M/S Rhea - Tunnelmallinen joululounas ryhmällesi Lue lisää

M/S Rhean kauden 2019 risteilyt jo myynnissä! Lue lisää

Gaian Bar Kuunari - varaa ryhmällesi yksityistilaisuus Lue lisää

Tilaa M/S Rhean & Gaian Uutiskirje! Lue lisää

RekisteriselosteREKISTERISELOSTE:

1. Rekisterinpitäjä:

Rhea Ship Lines Oy, Virtasalmentie 511, 41120 Höytiä
Puhelin: 0400 706 691,  Y-tunnus: 1750804-6
Käyntiosoite: Jyväskylän Lutakon Satama, 40100 Jyväskylä

2. Rekisterin nimi: Rhea Ship Lines Oy:n asiakasrekisteri

3. Rekisteriasioita koskevat tiedustelut: 

Sari Wigell 0400 706 691

Rekisteritietoja voidaan poistaa rekisteriin merkityn pyynnöstä tai Rhea Ship Lines Oy:n toimesta ilman pyyntöä. Uutiskirjeen/markkinointiviestin tilaaminen on mahdollista lopettaa ja/tai muokata omia tietojaan kunkin uutiskirjeen lopussa löytyvästä linkistä tai ottamalla yhteyttä.

4. Rekisterin käyttötarkoitus:

Asiakassuhteen ylläpito, sähköinen markkinointi, laskutus, palvelujen kehittäminen

5. Rekisterin tietosisältö:

Pääsääntöisesti Rhea Ship Lines Oy kerää/tallentaa: nimi tai/ja edustettu yritys/yhdistys, paikkakunta sekä sähköpostiosoite. Henkilö/asiakas voi luovuttaa halutessaan muitakin tietoja.

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet:

Yhteystietoja kerätään pääasiassa rekisteröidyltä itseltään. Yhteystietoja voidaan kerätä, tallettaa ja päivittää myös osoite-, päivitys- tai muuta vastaavaa palvelua tarjoavan rekisterinpitäjän rekistereistä tai työntekijän toimesta sopimukseen perustuen.

7. Rekisterin säännönmukaiset luovutukset:

Rhea Ship Lines Oy ei myy eikä välitä asiakasrekisteritietojaan ulkopuolisille. Läheisessä yhteistyössä olevien kumppanien kanssa voidaan harjoittaa yhteismarkkinointia.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle:

Rhea Ship Lines Oy asiakasrekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille lukuun ottamatta tilannetta, jossa Suomen viranomaistoimet edellyttävät luovutusta. Rhea Ship Lines Oy käyttää uutiskirjeissään MailChimp –palvelua, jonka myötä tietoja saatetaan säilyttää EU:n ulkopuolella. MailChimp noudattaa EU-U.S. Privacy Shield Framework -säädöksiä. Palvelun tietosuojasta tarkemmin: mailchimp.com/legal. Henkilötiedot ovat suojattuna henkilötietolain edellyttämällä tavalla. MailChimp on ilmoittanut sitoutuvansa palvelun kehittämiseen siten, että se tulee vastaamaan 25.5.2018 voimaan astuvan EU:n Tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet:

a) manuaalinen aineisto: Rhea Ship Lines:lla ei ole manuaalista aineistoa b) sähköisen markkinoinnin rekisteriin ja aineistoihin pääsee käsiksi vain se työntekijä, jolla on siihen työnsä puolesta oikeus. Pääsy tietokantaan on rajoitettu käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Laitteistot on suojattu palomuurein sekä asianmukaisin haittaohjelmasuojin.